Министерството на външните работи на Киргизстан съобщи в четвъртък, че съветва своите

...
Министерството на външните работи на Киргизстан съобщи в четвъртък, че съветва своите
Коментари Харесай

Киргизстан съветва гражданите си временно да избягват да пътуват до Русия

Министерството на външните работи на Киргизстан заяви в четвъртък, че съветва своите жители в ременно да заобикалят да пътуват до Русия , след като Таджикистан предприе сходно деяние предишния уикенд, предава " Ройтерс ".

Русия , в това число двама мъже от Таджикистан и Киргизстан, за които Москва твърди че са са били забъркани в против концертната зала " Крокус сити хол " на 22 март.

Оттогава съветски самостоятелни медии оповестяват за  случаи свързани с малтретиране на жители от Централна Азия, живеещи в Русия.

Външното министерство на Таджикистан в понеделник, в символ на митинг против това, което дефинира като незаслужено отношение към своите жители от страна на Москва,

В изказването си в четвъртък външното министерство на Киргизстан съобщи, че " следи настоящата обстановка в Руската федерация и нейното влияние върху правния статут " на киргизките жители.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова сподели в понеделник, че Русия краткотрайно е стегнала контрола по границата си като мярка за битка с тероризма.

Икономиките на Централна Азия, в това число тези на Киргизстан и Таджикистан, зависят в огромна степен от паричните преводи от милиони служащи мигранти, работещи в Русия.
 Законът за задграничните сътрудници мина и на второ четене в Грузия Обновена
Законът за задграничните сътрудници мина и на второ четене в Грузия

На фона на продължаващите митинги в страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР